Man kanske ska börja ha lite skjortor på sig

Man kanske ska börja ha lite skjortor på sig för det kan ju vara ganska snyggt tycker jag och jag har kollat runt lite på nätet och jag har hittat flera skjortor som jag skulle kunna tänka mig att köpa faktiskt för det skulle ju vara kul att ha lite skjortor som man kan ha på sig känner jag för jag har inga skjortor i garderoben för tillfället och det måste man ju ha tycker jag. Det är inte så farligt dyrt heller så några skjortor ska jag väl kunna införskaffa mig utan att jag får problem med min ekonomi men annars är jag ganska noga med att inte slösa med mina pengar och det är något som jag tycker är väldigt viktigt faktiskt för man måste ju ha råd med hyran först och främst för det är ju det viktigaste och sen kan man ju unna sig någonting ibland om man får lite pengar över.

This entry was posted on Monday, June 11th, 2012 at 1:35 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply