Jag har fått smak för bingo

Jag har av någon anledning utvecklat en stark förkärlek för bingospelande på senare tid och då särskilt Maria bingo som enligt mening är den i särklass främsta bästa bingoformen. Har man väl testat känns det liksom kymigt att gå tillbaka till vanlig bingo liksom. Så var det för mig i varje fall. Vanlig bingo kändes bara helt plötsligt så blekt, tråkigt och hemskt. Jag tänkte att så här måste bingospelandet varit i det forna DDR. Personligen tycker jag inte att någon ska behöva utstå några som helst DDR-fasoner när det gäller spel. Nä, vi lever ju ändå 2000-talet och då tycker jag att man kan kräva en högre kvalité, så är det bara. Den gamla onda tiden när alla var tvungna att vara precis likadana och sitta i jobbiga cirklar och tälja tomtar är definitivt förbi nu. Förhoppningsvis kommer den aldrig mer tillbaka för jag hatar verkligen tomtar i trä.

This entry was posted on Monday, February 27th, 2012 at 4:24 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply