Jag tycker inte om reklam

Jag har en massa prylar hemma med presentreklam och det är något som jag inte uppskattar så jag tänker slänga dom nu. Jag är nämligen trött på att det är så mycket reklam i samhället för var man än vänder sig så möts man av en massa reklam och det får vara nog nu tycker jag. När man är ute på stan så möts man ju av reklam precis överallt och om man är hemma och ska se på tv så är det reklam överallt också. Jag skulle se på ishockey igår och då avbryts det ungefär en gång i kvarten för att det ska visas en massa reklam istället men man får se en massa reklam även när man kollar på själva ishockeymatchen med. För hela sarjerna är fulla med en massa reklam och nu har man till och med en massa reklam på själva isen och det var droppen för mig.

This entry was posted on Sunday, January 22nd, 2012 at 3:56 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply