Inte pengar till alla kläder jag vill ha

Jag letar för närvarande efter ett företag som säljer snygga jumpsuits. Det är nämligen så att jag har blivit omåttligt sugen på att skaffa en sådan. En god vän tipsade mig nyligen om att kolla in pieceofnorway.se, som enligt uppgift (från samma kompis) ska ha otroligt snygga jumpsuits. Nu har jag dessvärre inte haft pengar över till att köpa så många jumpsuits som jag egentligen vill ha. Jag har haft en del andra kostnader att ta itu med först. Men nästa månad ser allting ut att bli betydligt bättre. Då kan jag troligtvis äntligen köpa jumpsuit. De ska vara av ytterst bra kvalité de där jumpsuitsen. En kompis till mig har flera stycken och hon säger att de är helt fantastiska. Väldigt bekväma och snygg på alla sätt och vis. Det enda jag har att invända är att de som min kompis har är lite väl sportiga och färgglada i utförandet. Jag skulle väldigt gärna vilja ha en lite tuff modell gärna i svart.

This entry was posted on Sunday, January 22nd, 2012 at 12:22 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply